Βρες τις απαντήσεις σου για αποστολές
στην Ελλάδα ή στο Εξωτερικό

arrow

Επικοινωνήστε με την εταιρεία ταχυμεταφορών με τον αριθμό φορτωτικής σας.
Θα είναι σε θέση να σας εξηγήσουν την καθυστέρηση και να σας πουν τι συμβαίνει.

Ναι φυσικά. Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των αντικειμένων που θα παραληφθούν. Υπάρχει ένα όριο στο βάρος αυτών των αντικειμένων, καθώς αυτό θα καθορίσει τον τύπο οχήματος που θα φτάσει για τη συλλογή σας.

Όχι ακόμα. Οι συλλογές πραγματοποιούνται μόνο τις εργάσιμες ημέρες.

Προσφέρουμε αυθημερόν παραλαβή μονό για συγκεκριμένες περιοχές (στα νότια προάστια της Αθήνας) δοκιμαστικά προς το παρόν. Σκοπός μας είναι να επεκτείνουμε την υπηρεσία και στην υπόλοιπη Αθήνα και Ελλάδα. Ανάλογα με τον ταχυδρομικό κώδικα της διεύθυνσης συλλογής, θα μπορείτε να δείτε αυτήν την υπηρεσία.

Ο χρόνος παραλαβής καθορίζεται από τον χρήστη τη στιγμή της κράτησης της υπηρεσίας μας. Προς το παρόν προσφέρουμε 3-ωρα παράθυρα για τη συλλογή σας (2-3 επιλογές για να διαλέξετε)

Ναι, το δέμα σας μπορεί να παραληφθεί από όποιον απαντήσει στην πόρτα σας.

Όχι, δεν συλλέγουμε εμείς τα δέματα. Οι εταιρείες ταχυμεταφορών που οργανώνουν την αποστολή θα αναλάβουν την διεκπεραίωση της παραλαβής. Σπάνια και σε πολύ ειδικές περιστάσεις βοηθάμε στη διαδικασία συλλογής.

Όταν κάνετε κράτηση για έναν υβριδικό ταχυμεταφορέα, αυτό σημαίνει απλώς ότι όχι μια αλλά περισσότερες εταιρείες ταχυμεταφορών θα διεκπεραιώσουν τη συλλογή, τη διαλογή και την παράδοση του πακέτου σας. Αυτό συμβαίνει συνήθως με την υπηρεσία αυθημερόν παραλαβής και παράδοσης. Η επιλογή των υβριδικών κούριερ μπορεί να εμφανιστεί με την σήμανση ShipLemon courier.

Υπάρχει όριο 35 κιλών ανά πακέτο. Μπορείτε να αποστείλετε πολλαπλά πακέτα, αλλά δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 35 κιλά το καθένα. Ο λόγος είναι ότι βάση νόμου ο οδηγός δεν επιτρέπεται να σηκώσει πακέτα μεγαλύτερα από 35 κιλά. Αλλά μπορεί να μεταφέρει 2 ή περισσότερα πακέτα που το κάθε ένα είναι μέχρι 35 κιλά.

Αν έχετε μεγαλύτερο πακέτο, στείλτε μας email στο [email protected] και θα σας δώσουμε μια προσφορά μέσω email.

Η shiplemon.com χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο για να βρει τον καλύτερο τρόπο να στείλει ένα δέμα πορτα- πορτα. Αναζητούμε τις καλύτερες τιμές, την ταχύτητα διεκπεραίωσης, καθώς και την δυνατότητα αποδοχής να αναλάβουν άμεσα την αποστολή των αντικειμένων σας. Γι’αυτο και τα αποτελέσματα αναζήτησης μπορεί να διαφέρουν από μέρα σε μέρα από περιοχή σε περιοχή.

Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές, τα δέματα παραδίδονται σε ένα τοπικό Ταχυδρομείο, όπου ο παραλήπτης θα πρέπει να παραλάβει το πακέτο από εκει, οπότε είναι απαραίτητο να παρέχετε έναν λειτουργικό αριθμό επικοινωνίας.

Τα αντικείμενα που αποστέλλονται με το shiplemon.com στέλνονται DDU, οπότε σε περίπτωση που υπάρχει τελωνειακός έλεγχος και προκύψουν δασμοί ενδέχεται να απαιτείται η παραλαβή της πληρωμής από τον παραλήπτη πριν από την παράδοση.

Συνιστούμε πάντοτε να συμπληρώνετε ένα κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας του παραλήπτη, έτσι ώστε εάν χρειάζεται, ο ταχυμεταφορέας να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του για να επιλύσει τυχόν προβλήματα με την παράδοση.

Αμέσως μετά την πληρωμή θα λάβετε ένα email που θα επιβεβαιώνει την παραγγελία σας, και έχει πληροφορίες για αυτή. Μια πληροφορία που σας προσφέρουμε είναι τον αριθμό την φορτωτικής καθώς και ένα «κουμπί» με την ένδειξη Track. Κάνοντας κλικ εκεί θα μπορείτε να βλέπετε ανά πάσα ώρα και στιγμή την εξέλιξη της αποστολής σας. Εύκολα, γρήγορα, αξιόπιστα.

Ο αριθμός παρακολούθησης μπορεί επίσης να κοινοποιηθεί στον παραλήπτη, ώστε να μπορεί και εκείνος να παρακολουθεί την πορεία του δέματος έως ότου τους παραδοθεί.

Τα δέματα που στέλνονται με τις εταιρείες ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε παραδίδονται οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας μεταξύ 8 π.μ. και 6 μ.μ.

Ζητάμε από τις εταιρείες να επικοινωνούν με τους παραλήπτες, με SMS ή τηλεφωνικά και να δίνουν μια πιο ακριβή εκτίμηση για την ώρα της παράδοσης, αλλά αυτό δεν γίνεται πάντα. Μπορείτε να καλέσετε την εταιρεία και με τον αριθμό φορτωτικής να ζητήσετε εκτίμηση της ώρας παράδοσης.


Στείλε τώρα με το ShipLemon

Do you like cookies? 🍪 We use cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more