Το όραμά μας:

Το όραμα μας είναι να φτιάξουμε μια πλατφόρμα που θα δείχνει άμεσα, όλους τους πιθανούς τρόπους να σταλεί κάτι, από οπουδήποτε προς οπουδήποτε.
Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας γεννήθηκε μέσα στην πανδημία, όταν προσπαθούσαμε να στείλουμε δέματα, με τρόπο αξιόπιστο και οικονομικό, και συνειδητοποιήσαμε την δυσκολία να κάνουμε κάτι αυτονόητο: να συγκρίνουμε τιμές, υπηρεσίες και να ολοκληρώσουμε την διαδικασία online. Διαπιστώσαμε ότι όλες τις εταιρείες υπόσχονταν τα ίδια, αλλά τελικά πρόσφεραν πολύ διαφορετική υπηρεσία σε πολύ διαφορετική τιμή.

Όλα ξεκίνησαν την 10η Δεκεμβρίου 2020, όταν κάναμε launch το www.weship.gr και δώσαμε την δυνατότητα σε οποιοvδήποτε ήθελε να στείλει ένα δέμα, να μπορεί να συγκρίνει τιμές και χρόνους παράδοσης και να ολοκληρώσει όλη την διαδικασία online χωρίς να βγει από το σπίτι του. Η υποδοχή ήταν ενθουσιώδης. Αρχικά θέλαμε να βοήσουμε τους ιδιώτες και όσους προσπαθούν να βρουν τρόπο να παραδώσουν εγκαίρως τα δώρα των Χριστουγέννων – και το καταφέραμε με επιτυχία. Σύντομα καταλάβαμε ότι το πρόβλημα που λύναμε ήταν πολύ μεγαλύτερο απ’ όσο είχαμε φανταστεί και το εργαλείο μας το χρειάζονταν επίμονα μια μεγάλη ομάδα χρηστών: όσοι ασχολούνταν με το ηλεκτρονικό εμπόριο. 8 μήνες μετά γεννήθηκε το Shiplemon, η πρώτη ελληνική πλατφόρμα διαχείρισης αποστολών ειδικά σχεδιασμένη για τους διαχειριστές ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Η ιδρυτική ομάδα αποτελείτε από τρεις φίλους με πολύ διαφορετικά background. Ο Γιώργος, ο Γιώργος και ο Στράτος γνωρίστηκαν ενώ δουλεύαν στο Deliverback, μια εφαρμογή για τα ξενοδοχεία που έλυνε το πρόβλημα της διαχείρισης των απολεσθέντων. Με τα ξενοδοχεία κλειστά, αποφασίσαμε να αλλάξουμε πορεία, εστιάζοντας σε κάποιο πρόβλημα πιο άμεσο και σχετικό με την διαχείριση της πανδημίας. Έτσι η πανδημία από πρόβλημα μετατράπηκε σε ευκαιρία και γεννήθηκε κάτι πιο μεγάλο και πιο χρήσιμο για περισσότερο κόσμο. Η πρόκληση της πανδημίας, όχι μόνο σφυρηλάτησε την σχέση μας αλλά έβαλε τα θεμέλια για μια δυνατή φιλία.

team
Όραμα

Το όραμα μας είναι να φτιάξουμε μια πλατφόρμα που θα δείχνει άμεσα, όλους τους πιθανούς τρόπους να σταλεί κάτι, από οπουδήποτε προς οπουδήποτε. Βλέπουμε ένα μέλλον όπου οι παραδόσεις των δεμάτων θα γίνονται με πολλούς τρόπους, από drones και ρομποτάκια, μέχρι self-driving taxis, flex drivers, ταξιδιώτες, παράλληλα με τις εταιρείες κούριερ. Συνδετικός κρίκος όλων θα είναι η πλατφόρμα που θα τους ενώνει σε ένα ενιαίο σύστημα και θα προτείνει στους χρήστες του όλους τους πιθανούς τρόπους αποστολής, ενώ παράλληλα θα δημιουργεί υπηρεσίες tandem, ενώνοντας τις υπηρεσίες μεταφοράς δυο ή περισσοτέρων διαφορετικών εταιρειών σε νέες, υβριδικές, με μοναδικά χαρακτηριστικά.

tab photo
Η ομάδα μας

Η φανταστική ομάδα του Shiplemon που μεγαλώνει κάθε μέρα!

George Zahartzis

CEO

George Avgenakis

CMO

Stratos Giouldasis

CTO

Panos Kullolli

Front-end Developer

Chris Bovolos

Software Engineer

Georgia Tsatsaba

Sales

Sofia Valvi

Product Designer

Christos Vlachodimitrakos

Senior Front-end Developer

Dimitris Tsikopoulos

Technical Support