Σχετικά με εμάς

Δές τους στόχους και το όραμα του ShiplemonΣύγκριση τιμών και φτηνές αποστολές εντός και εκτός Ευρώπης

Είμαστε η 1η εταιρεία λογισμικού για αποστολές δεμάτων στην Ελλάδα. Τοshiplemon.comλύνει το πρόβλημα της επιλογής της σωστής εταιρείας ταχυμεταφορών για κάθε αποστολή πακέτου στην Ελλάδα. Σχεδιασμένο για χρήση από οποιονδήποτε χρειάζεται να στείλει ένα πακέτο, είμαστε η πρώτη επιλογή οικογενειών με αγαπημένους που ζουν σε άλλες χώρες.

Το ShipLemon εξελίσσεται για να ενδυναμώσει τον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα με το λογισμικό που βασίζεται στο Διαδίκτυο και έχει σχεδιαστεί για να κάνει τους λιανοπωλητές ηλεκτρονικού εμπορίου εξαιρετικά αποτελεσματικούς στην επεξεργασία, εκπλήρωση και αποστολή των παραγγελιών τους. Πλέον μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλες τις κορυφαίες εταιρείες μεταφορών δεμάτων. Συνδυάζουμε την επεξεργασία παραγγελιών, την παραγωγή ετικετών αποστολής και την επικοινωνία πελατών με μια εύχρηστη, διαδικτυακή διεπαφή που ενσωματώνεται απευθείας με σημαντικούς παρόχους και διαδικτυακές πλατφόρμες.

Δίνοντας σημασία σε κάθε μικρή λεπτομέρεις, Το weship, σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε σε ό, τι κάνετε καλύτερα στην επιχείρησή σας, και οχι ξοδεύοντας χρόνο για τις μεταφορές των προιόντων σας

Το ShipLemon ξεκίνησε την πορεία του το 2020 και είναι «παιδί» του Deliverback PC, εταιρείας που έχει επικεντρώθει στην αποστολή ξεχασμένων αντικειμένων απο ξενοδοχεία, ταξιδιωτικές εταιρείες και αεροδρόμια.

Οι βασικές αξίες του Shiplemon

  • Ηγεσία: Το θάρρος να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον.
  • Συνεργασία: Αξιοποιήστε τη συλλογική ιδιοφυΐα.
  • Αυθεντικό: Πιστεύουμε στο γνήσιο.
  • Ευθύνη: Αν πρόκειται, εξαρτάται από εμένα.
  • Ακεραιότητα: Γνωρίστε και κάντε το σωστό.
  • Ποιότητα: Αυτό που κάνουμε, το κάνουμε καλά

Mοναδική εμπειρία και εύκολες αποστολές

Είμαστε μια εταιρεία με έδρα την Αθήνα με πολύ σαφή αποστολή, να αναπτύξουμε την τεχνολογία που βρίσκει τον καλύτερο τρόπο αποστολή δέματος από οποιοδήποτε μέρος σε οποιοδήποτε μέρος. Εστιάζουμε στον χρήστη και στοχεύουμε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε το καλύτερο λογισμικό αποστολής. Το όραμά μας είναι να κάνουμε την αποστολή μια διασκεδαστική εμπειρία για όλους.

Τι λένε για εμάς

Τα καλά λόγια που ακούμε απο τους πελάτες του ShipLemon για τις αποστολές τους

Ένα βασικό συστατικό για την επιτυχία του ShipLemon είναι το feedback και τα σχόλια που πήραμε απο τους πελάτες μας για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας!

Do you like cookies? 🍪 We use cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more